puppy socialisatie lessen

Zodra je een pup in huis krijgt zul je hem heel veel moeten leren, socialisatie is een van de belangrijkste dingen. Dit houdt in dat je je puppy aan alles wat hij in zijn verdere leven tegen gaat komen, laat wennen.

socialisatiesamen

Een pup heeft tot hij twaalf weken oud is de neiging om nieuwsgierig te reageren op nieuwe dingen die hij ziet hoort of ruikt. Na deze leeftijd ontwikkelt de angst zich sterker en zal hij sneller terughoudend reageren op nieuwe prikkels. Om je te helpen tijdens deze belangrijke fase hebben we speciale socialisatie lessen. Zo maak je optimaal gebruik van zijn gevoelige periode en heb je de gelegenheid om vragen te stellen.

In de puppy socialisatie lessen komt iedere week een ander thema aan bod, nameijk: verschillende mensen, vreemde ondergronden, wat een lawaai en samen spelen (lees hier meer over deze thema’s). Er is rekening gehouden met het nog niet volledig gevaccineerd zijn van de pups en de locatie is zo gekozen om het risico tot een minimum te beperken.

socialisatie vreemde ondergronden

Voor wie is deze training?

Deze lessen zijn voor pups van 8 tot 12 weken.

Wanneer?

iedere zaterdag ochtend van 9 tot 9.30. Om de groepsgrootte beperkt te houden (maximaal 5 pups) moet er voor de les aangemeld worden, Aanmelden kan via dit formulier.

De kosten zijn 10 euro per les.

Locatie

De socialisatielessen worden gegeven op Bolwerk 15 in Amersfoort.