Vervolgcursus clickertraining, open voor nieuwe cursisten

vervolgcursusNa de puppycursus is je pup ongeveer 6 maanden oud, hebben jullie al goed gewerkt aan jullie band en hebben jullie aan de basis gehoorzaamheid gewerkt.

Dan begint de pret pas echt, want vanaf deze leeftijd beginnen veel honden te puberen. Daarom en omdat er nog genoeg te leren, is bieden wij twee vervolg cursussen aan.
Iedere vervolgcursus telt 12 lessen, dus je kunt als je hond ongeveer 9 maanden is zelf kiezen of je klaar bent, of liever begeleiding wilt tot hij ongeveer een jaar is.

De basis commando’s worden uitgebreid en er wordt aan geavanceerde onderwerpen zoals los volgen en eten negeren. Natuurlijk vergeten we niet dat het samen plezier hebben en daardoor een nog sterkere band krijgen, het belangrijkste is. Daarom hebben ook deze lessen iedere keer een ‘Fun’ element.

Lesmethode nieuwe stijl

Als lid van onze hondenschool krijg je toegang tot een online stap voor stap uitleg van alle oefeningen die in de cursus aan bod komen. Omdat iedereen deze thuis op zijn gemak door kan lezen kunnen we in de lessen direct aan de slag. Natuurlijk is dit geen online cursus en krijgt iedereen tijdens de training tips en aanwijzingen. Door op deze manier te werken heb je steeds de aandacht bij je hond. Wij leren honden dus niet graven, piepen, blaffen en dergelijke terwijl de baas naar langdurige uitleg moet luisteren.

Rust en geduld vinden wij belangrijke vaardigheden die een hond aan moet leren. Dit betekent niet dat alleen makke lammetjes welkom zijn. Juist hele drukke enthousiaste honden hebben hier baat bij. Wij leren honden aan dat stil liggen wachten leuk is door in de eerste les de blijf oefening aan te leren en het vervolgens iedere les terug te laten komen.

Wij trainen in kleine groepen met maximaal 6 honden per groep. Per hond zijn er meerdere begeleiders welkom.

Voor wie is deze training?

Deze cursus is het vervolg op de puppycursus, maar ook honden die nog niet met ons getraind hebben zijn welkom. Iedereen werkt tijdens de les aan het zelfde gedrag, maar door de continue instroom niet per se op het zelfde niveau. Hierdoor hebben we dus al een flexibel programma en kunnen wij verschillen in trainingservaring goed opvangen.

Omdat wij alleen op positieve wijze trainen zijn de lessen heel geschikt om kinderen bij te betrekken, deze zijn dus ook welkom.

Wanneer?

De training is iedere dinsdag van 20.30 tot 21.15.

Voor 12 lessen van 45 minuten betaal je 150 euro. Aanmelden kan via dit formulier

Locatie

Wij trainen op een veld van Voetbalvereniging Hoogland in Hoogland, net buiten Amersfoort.