Groepslessen overzicht

Hondenschool Eigenwijs geeft de volgende groepslessen:

puppy socialisatie les
Losse les om pups de wereld te leren kennen en waarderen. Dit is een privé les.
Voor wie: Pups tot 14 weken.
Wanneer: deze les wordt samen met jou ingepland.

de puppy clicker cursus
In deze cursus leren pups op een speelse manier een leuke huisgenoot worden. Er wordt in 8 lessen van 45 minuten aandacht besteed aan gehoorzaamheid, gewerkt aan de band met je hond en tijd besteed aan verzorgingshandelingen zoals het knippen van nageltjes.
Voor wie: pups mee kunnen starten zodra ze volledig geënt zijn, ongeveer met 12 weken. Om mee te kunnen doen moet je pup bij het begin van de cursus maximaal 16 weken zijn, is je hond ouder, dan is privé les een optie.
Wanneer: De lessen zijn op zondag ochtend. Ongeveer iedere 2 weken start een nieuwe groep, op de pagina staat wanneer de komende cursusserie start. Moet je nog even wachten tot je kunt beginnen, dan heb je nog een goede reden om mee te doen met de socialisatie les!

de clicker vervolg cursus
Je hond leert ook luisteren meer afleiding en er wordt gewerkt aan geduld. In 8 lessen van 45 minuten bouwen we verder op wat de honden in de vorige cursus geleerd hebben.
Voor wie: Deze cursus is voor iedereen die de puppycursus bij mij gevolgd heeft.
Wanneer: er is les op zondag ochtend. Ongeveer iedere 8 weken start een nieuwe groep

De thema lessen
Dit zijn losse lessen met steeds een ander onderwerp. Dit kunnen wandelingen zijn waarin we naar hondentaal kijken, gehoorzaamheids clicnics waarbij we op het hier komen focussen of fun lessen zoals hersenwerk.
Voor wie: Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die bij hondenschool Eigenwijs lest of gelest heeft.
Wanneer: Deze lessen zijn op verschillende dagen en tijden.