Vervolgcursus clickertraining


Let op: ik ben overgestapt van groepslessen naar het geven van online cursussen. Cursisten zijn hier heel enthousiast over en ook ik denk jullie hiermee beter te helpen dan met een fysieke puppycursus. In de online puppycursus kun je hetzelfde programma volgen als ik tijdens mijn fysieke lessen gaf. Er is ook een vervolgcursus die je na de puppycursus online kunt volgen.

Onderstaande cursus wordt dus niet langer gegeven. Informatie over de vervangende online cursus vind je hier.


Natuurlijk kun je na de puppycursus bij ons verder trainen. Je kunt zelf kiezen of je direct thema lessen wilt gaan volgen, of toch intensievere begeleiding wilt in de vorm van een vervolg cursus. Er zijn twee vervolg cursussen, van ieder 8 weken. Zo kunnen we je de puberteit door helpen.

In deze cursussen wordt veel aandacht besteed aan zelfbeheersing. Je hond heeft al goed aan de basis gewerkt tijdens de puppycursus, dus nu is het tijd om op die basis verder te bouwen zodat hij ook met afleiding leert reageren. En omdat geduld hebben een moeilijk is voor je hond, maar wel heel waardevol werken we hier ook aan. Natuurlijk vergeten we niet dat het samen plezier hebben en daardoor een nog sterkere band krijgen ook heel belangrijk is. Daarom verpakken we de oefeningen nog steeds op een speelse manier.